Rychlá svačinka a ne jen tak obyčejná obložená veka, kterou zvládnu i já, která nezvládnu uvařit bez návodu ani brambory! Pojďme na to:
Potřeba bude:
- Bageta (já jsem použila 1 co se musí ještě dopéct v troubě, ale úplně stejně to funguje i s normální)
- Margarín
- Šunka, salám nebo paštika
- Rajčata nebo papriky (klidně i nakládané)
Bagetu si nakrájím na plátky, nebo rozkrojím podélně a nakrájím a až po upečení nakrájím na kousky, stejně jako u dalších kroků je to jen a jen na vás.
Každý kousek si potom namažu margarínem, to je další krok který je naprosto na vás, je to jen pro lepší chuť.
Jestli máte radši salám, šunku nebo paštiku je opět na vás, to bude tvořit další vrstvu.
Sýr můžete zvolit jak jinak než který chcete (mozzarella, rajčata a bazalka jsou taky chutná kombinace) ale vždy se snažte aby co nejméně přesahoval okraje, nebude se porom vylévat na plech při pečení.
Posledním krokem před pečením je zelenina. Já preferuji nakládanou papriku, ale dobrá je i čerstvá nebo rajčata
Položit na plech pečící papír a papír chlebíčky už je ale musíte.

A teď už jen stačí péct v troubě předehřáté na 200°C a počkat 8-10 min. (pokud máte také dopékací bagetu použijte info. na obalu)
Nejlepší jsou teplé a s kečupem.
Janie
Žádné komentáře:
Okomentovat